top of page

tervetuloa katsomoon tai harrastamaan


Mikäpä olisi mukavampi tapa viettää loppukesää kuin hauska, ajatuksia herättävä ja ajankohtainen teatteriesitys Tuusulanjärven rantamaisemassa? Katsomossa katos suojaa niin sateelta kuin paahteelta, ja väliaikakahvit keittelee Kartanon kahvila.


Kreisikomedia Jatkuvaa kasvua nähdään Vanhankylänniemen lavalla vielä pe 4.8. klo 19, la 5.8. klo 16, su 6.8. klo 16, to 10.8. klo 19, ke 16.8. klo 19 ja su 20.8. klo 16.


Lippuja esityksiin saa ovilipunmyynnistä, ja ennakkoon ostettuna verkosta lippu.fi sekä kartanon kahvilasta. Teatterin toimisto avautuu kesätauon jälkeen 14.8., ja ehdit napata liput myös sieltä kahteen viimeiseen Jatkuvaa kasvua esitykseen.


Toimiston löydät Järvenpää-talon aulasta lippu.fi-palvelupisteen vierestä. Aukioloajat ma, ti ja pe klo 12–15, ke ja to klo 15 - 18.


Teatteriharrastus lapsille ja nuorille


Teatterikerhojen ilmoittautuminen on käynnissä. Kerhot kokoontuvat maanantaisin ja tiistaisin Järvenpää-talon kellariteatterissa. Kerhoissa tutustutaan teatterin eri osa-alueisiin kuten ääni- ja liikeharjoitteisiin, improvisaatioon ja hahmojen luomiseen. Toimintaa on 7-19 -vuotiaille lapsille ja nuorille jaettuna ikätason mukaan eri ryhmiin. Lue lisää täältä: https://www.jarvenpaanteatteri.fi/teatterikerhot


Aikuisille harrastajille löytyy monen moista tekemistä teatterin parissa. Jäsenhakulomakkeen löydät teatterin esittely-sivulta.


Lämminhenkinen tragikomedia 9 hyvää syytää elää palaa ohjelmistoon

Loppukesän huipputarjous itselle tai lahjaksi! Saat 40€ lahjakortilla kaksi lippua 9 hyvää syytä elää esitykseen (norm. liput 25/22€ kpl). Lahjakortit ovat myynnissä teatterin toimistolta vain 14.8 -15.9.2023 välisenä aikana. Lahjakortin saaja voi itse valita esityspäivän syksyn esityksistä. Myynnissä rajoitettu erä.

Opmerkingen


bottom of page