top of page

Juhlavuosi täydessä vauhdissa!

50v. -juhlanäyttely Galleria Järnätissä Järvenpää-talolla

Avajaisia vietetään 1.10.2022 klo 18 ja näyttely on avoinna 25.10.2022 saakka Järvenpää-talon aukioloaikoina. Suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat taiteilijat Hanne Lindström, Marjo Poijärvi ja Kimmo Virtanen. Lämpimästi tervetuloa avoimeen tilaisuuteen!

Titanic-musikaali sai ensi-iltansa 17.9.

Ensi-ilta on onnistuneesti takana ja Titanic jatkaa täyttä höyryä eteenpäin aina 12. marraskuuta asti. Upean lauluvoimainen ja taitava työryhmä tekee loistavaa työtä tässä koskettavassa ja visuaalisesti näyttävässä tarinassa. Esityksiä on vain kahden kuukauden ajan, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja tulla mukaan unohtumattomalle matkalle!


Gabriel tulee takaisin lokakuussa

Herrasmieshuijari palaa esitystauolta ja kuiskuttelee kuumia lupauksiaan Kellariteatterissa jälleen 23.10. alkaen. Intiimi teatteritila on omiaan neljän hengen ensemblelle, joka naurattaa ja viihdyttää tässä Mika Waltarin hersyvässä ja yllättävän ajankohtaisessakin komediassa. Gabriel, tule takaisin -näytöksiä on loka-marraskuun aikana vain 10, joten varaa paikkasi pian!


Liput esityksiin teatterin toimistolta tai lippu.fi

Teatterin toimisto on avoinna ma, ti ja pe klo 12-15 ja ke-to klo 15-18. Toimisto sijaitsee Järvenpää-talon ensimmäisessä kerroksessa kokoussiiven päädyssä. Kulku kahvion läpi käytävän päähän. Voit varata lippuja puhelimitse tai varauslomakkeen kautta. Teatterin toimistolta saat pääsyliput ilman palvelumaksua. Maksuvälineinä käy maksuvälineenä käteinen, pankkikortti, ePassi, SmartumPay, Edenred-kortti ja Edenred Pay. HUOM! Järvenpään teatterilla ei ole omaa ovilipunmyyntiä ennen Titanic-esityksiä. Lippuja saa kuitenkin tuntia ennen esitystä Järvenpää-talon Lippupisteestä, joka perii ostosta palvelumaksun (3,50€ / lippu).

Tyhypäivät tai pikkujoulut teatterissa?

Olisiko työyhteisönne tai harrastusporukkanne kiinnostunut viettämään syyskauden avajaiset tai pikkujoulut musikaalin parissa? Myynnissä on ryhmälippujen lisäksi myös Show&Dinner -paketteja Titanic-musikaaliin yhteistyössä ravintola Huvilan kanssa. Tai miten olisi komediaklassikko Gabriel, tule takaisin? Ota yhteyttä teatterin toimistoon ja kysy lisää!

Mukaan toimintaan

Oletko aina ollut kiinnostunut teatterista, mutta esiintymisestä ei ole kokemusta ja se jännittääkin vähän? Teatterin toiminnassa on paljon vapaaehtoistehtäviä, joissa pääset teatterin tekemisen makuun esimerkiksi kuiskaajana, järjestäjänä tai rekvisiittavastaavana. Tai tunnetko vetoa näyttämölle ja haluat kehittyä esiintyjänä? Liity Järvenpään teatterin jäseneksi ja toteuta haaveesi!

Comments


bottom of page