top of page

Juhlavuosi jatkuu

Gabriel tulee takaisin 23.10 alkaen

Herrasmieshuijari palaa esitystauolta kuiskimaan kuumia lupauksiaan naisten korville! Intiimi kellariteatteri on omiaan neljän hengen ensemblelle, joka naurattaa ja viihdyttää Mika Waltarin hersyvässä ja yllättävän ajankohtaisessakin komediassa. Gabriel, tule takaisin -näytöksiä on loka-marraskuun aikana vain 10, joten osta lippusi pian!

Opastettu kierros Järvenpään teatterin juhlanäyttelyssä su 23.10.2022 klo 14.30

Tule tutustumaan teatterin historiaan maksuttomalla opastetulla kierroksella sunnuntaina 23.10.2022 klo 14.30! Mikäli opastuspäivä ei sovi, voi näyttelyyn tutustua Järvenpää-talon aukioloaikoina 25.10.2022 saakka. Näyttelyn ovat suunnitelleet ja toteuttaneet taiteilijat Hanne Lindström, Marjo Poijärvi ja Kimmo Virtanen. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan teatterin iloon ja loistoon!


Titanic-musikaali on syysloman ajan tauolla – enää kahdeksan esitystä jäljellä

Titanicin tunnelmallisella matkalla on ollut mukana jo tuhansia katsojia, ja loistoristeilijä jatkaa täyttä höyryä eteenpäin aina 12.11. asti. Tulevien iltapäiväesitysten katsomoissa on vain muutamia paikkoja jäljellä, mutta arkiesityksiin löytyy tilaa. Upean lauluvoimainen ja taitava työryhmä tekee loistavaa työtä tässä koskettavassa ja visuaalisesti näyttävässä tarinassa.

HUOM! Järvenpään teatterilla ei ole omaa ovilipunmyyntiä ennen Titanic-esityksiä. Lippuja saa kuitenkin tuntia ennen esitystä Järvenpää-talon Lippupisteestä, joka perii ostosta palvelumaksun (3,50€ / lippu). Liput esityksiin teatterin toimistolta tai lippu.fi


Teatterin toimisto on avoinna ma, ti ja pe klo 12-15 ja ke-to klo 15-18. Toimisto sijaitsee Järvenpää-talon ensimmäisessä kerroksessa kokoussiiven päädyssä. Kulku toimistoon kahvion läpi käytävän päähän. Voit varata lippuja puhelimitse tai varauslomakkeen kautta. Teatterin toimistolta saat pääsyliput ilman palvelumaksua. Maksuvälineinä käy maksuvälineenä käteinen, pankkikortti, ePassi, SmartumPay, Edenred-kortti ja Edenred Pay.

Comentários


bottom of page