top of page

Jatkuvaa kasvua iskee ajan hermoon!"Kolahtaa tähän aikaan vahvasti!” ”Suosittelen, ihan törkeen kova!”


Komedia Jatkuvaa kasvua on saanut ensi-iltansa Vanhiksen maisemissa. Katsojakommenteista päätellen Insinööri Antero Alapylpyrän hämmästyttävä tarina ei ainoastaan naurata, vaan herättelee myös monenlaisia ajatuksia maailman menosta. Ajankohtainen, iskevä ja hauska esitys saattelee katsojan bisnesmaailman pyörteisiin!


Jatkuvaa kasvua on Sami Keski-Vähälän ja Esa Leskisen Ryhmäteatterille kirjoittama hittinäytelmä vuodelta 2011. Teksti on palkittu Edinburghin Fringe-festivaaleilla 2012. Näytelmän on Järvenpään teatterille sovittanut ja ohjannut Sirpa Riuttala.

Esitykseen on saatavilla lippuja ennakkoon lippu.fi-palvelusta (+palvelumaksu) sekä Vanhankylän kartanon kahvilasta ja esityspäivinä ovilipunmyynnistä. Ovimyynti avautuu tuntia ennen esitystä.


Toimiston palvelut kesäaikaan

Teatterin toimisto lomailee 10.6. – 13.8. välisen ajan. Luemme kesällä sähköpostia satunnaisesti ja vastaamme posteihin niiden kiireellisyydestä riippuen. Toimiston puhelin 050 595 5905 palvelee aina tuntia ennen kesäteatterin esitystä. Ovilipunmyynnissä maksuvälineinä käy käteinen ja korttimaksu.


Toimisto muuttaa Järvenpää-talolla uuteen pisteeseen. Kesätauon jälkeen palvelemme Järvenpää-talon aulassa lippu.fi-myyntipisteen vieressä. Tervetuloa käymään!


Teatterikerhot

Lasten ja nuorten suosittuihin teatterikerhoihin ilmoittautuminen alkaa 1.8. klo 18.00. Lisätietoa kerhotoiminnasta löytyy sivustoltamme kohdasta TOIMINTA / TEATTERIKERHOT.


Syksyn satoa

Anna Krogeruksen lähiön ihmisistä kertova lämminhenkinen näytelmä 9 hyvää syytä elää jatkaa ohjelmistossa syyskuussa. Pikkujoulukautena saamme herkkuannoksen suominostalgiaa, kun kellariteatterissa nähdään ja kuullaan musiikkiteatteriesitys Leevi Soikoon!. Legendaarisen Leevi and the Leavingsin kappaleiden yllättävät tulkinnat iskevät suoraan rakkaudennälkäiseen sydämeen.


Kaikkiin esityksiin on saatavilla lippuja lippupisteestä.


Toivotamme ihanaa kesää kaikille!Jatkuvaa kasvua valokuva Janna Wirtanen


Comments


bottom of page