top of page

Aplodien paikka!

Juhlavuotemme esityskausi on päättynyt ja on aika kiittää yleisöä! Ohjelmistossamme on ollut vuoden aikana tarjontaa kaikenikäisille katsojille, ja olemme saaneet esityksistä kiittävää palautetta. Juhlavuoden huipennus oli Titanic-musikaali, joka keräsi lähes 7000 katsojaa. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kautta ja uutta ohjelmistoa. Kiitos. Eläköön teatteri!

Tervetuloa teatterikerhon maksuttomaan esitykseen!


Järvenpään teatterin 13-15-vuotiaiden teatteriryhmä esittää kellariteatterissa

”Putoavien lumihiutaleiden maa" tiistaina 29.11. klo 18.15. Esitys käsittelee nuorten köyhyyttä ja osattomuutta H.C Andersenin klassikkosatua mukaillen. Esityksessä Pieni tulitikkutyttö -satu on päivitetty tähän aikaan sopivaksi nuorten omien ideoiden kautta. Tarinassa nuoren tytön muistot, unelmat ja todellisuus kietoutuvat koskettavalla tavalla yhteen pimenevässä jouluyössä. "Mä katson, kuinka putoavat lumihiutaleet vähitellen peittävät koko maan ja mun jäljet siinä. Ja mä toivon, että se lumi pesis pois myös kaiken tän häpeän ja pahan olon."

Esityksen ohjaus Sanna Liski

Esityksen kesto n. 30min

Katsomoon otetaan sisään saapumisjärjestyksessä. Katsomossa on 80 paikkaa.

Esitys on osa Järvenpään kaupungin Valoa Jäkessä-tapahtumaa.

Osta joululajaksi lahjakortti esitykseen 9 hyvää syytä elää

Anna lahjaksi liput esitykseen! Saat 40€ lahjakortilla kaksi lippua 9 hyvää syytä elää esitykseen (norm. lipunhinnat 25/22€ kpl). Lahjakortit ovat myynnissä teatterin toimistolta 28.11 -16.12.2022 välillä. Lahjakortin saaja voi itse valita esityspäivän kevään 2023 esityksistä. Anna Krogeruksen tarina kertoo lähiön ihmisistä hauskasti ja koskettavasti. Ohjaus Jukka Keinonen. Esitykset ovat kellariteatterissa 25.2.2023 alkaen.

Uusi puheenjohtaja ja johtokunta vuodelle 2023

Teatterin syyskokokouksessa 7.11.2022 valittiin Järvenpään teatterin uudeksi puheenjohtajaksi Lotta Häkkinen. Johtokuntaan valittiin Markus Peltola, Auli Aarniokoski, Jenni Tapaila, Asteri Saarikkomäki, Heikki Simolin, Sinikka Zannoni, Sanna Erdoğan ja Päivi Ojakangas. Kiitos edelliselle puheenjohtajalle ja johtokunnalle ja onnittelut valituille!


Teatterin toimisto

Teatterin toimisto palvelee 16.12.2022 saakka, jonka jälkeen toimisto jää joulutaolle. Toimisto on kiinni itsenäisyyspäivänä 6.12.2022. Toimisto aukeaa taas 9.1.2023.Comments


bottom of page