top of page

Titanic pian lähtövalmiina!

Tervetuloa nautiskelemaan maistiaisia Titanic-musikaalista. Avoimet harjoitukset ovat tiistaina 6.9.2022 klo 19.-19.30 Järvenpää-talon Sibelius-salissa. Kokoontuminen on Järvenpää-talon ylälämpiössä, 2.krs. Olethan ajoissa paikalla – myöhästyneitä ei oteta sisään. Avointen harjoitusten jälkeen teatterin toimisto on auki klo 19.30-20.30. Käytä tilaisuus hyväksesi ja hanki nyt parhaat paikat sinulle sopivaan esityspäivään. Esityksiä on vain kahden kuukauden ajan.


Lipun osto etukäteen teatterin toimistolta kannattaa, sillä teatteri ei järjestä omaa ovilipunmyyntiä ennen esitystä. Lippuja saa kuitenkin tuntia ennen esitystä Järvenpää-talon Lippupisteestä, joka perii ostosta palvelumaksun (3,50€ / lippu).Paikallinen yhteistyö

Teatterin 50v-juhlavuosi on saanut paikallisten yritysten tukea. Syyskuun yhteistyökumppani on Kakkutalo Gilan. Yhteistyökampanja kakkutalon kanssa koskee syyskuun esityksiä 21.9. klo 19, 24.9. klo 19, 25.9. klo 16 tai 29.9. klo 19. Ostaessasi liput syyskuun esityksiin (ei koske ensi-iltaa) 1.-16.9. välisenä aikana teatterin toimistolta saat lahjakortin Kakkutalo Gilaniin. Lahjakortilla saa kaksi kakkubuffettia yhden hinnalla (kakkubuffet ma-pe klo 9-17 ja la 9-15). Yksi lahjakortti ostokertaa kohden. Lahjakortti koskee vain normaalihintaisten lippujen ostajia, ei voi yhdistää muihin lipputarjouksiin.


Tyhypäivät tai pikkujoulut teatterissa?

Olisiko työyhteisönne tai harrastusporukkanne kiinnostunut viettämään syyskauden avajaiset tai pikkujoulut musikaalin parissa? Myynnissä on ryhmälippujen lisäksi myös Show&Dinner -paketteja Titaniciin yhteistyössä ravintola Huvilan kanssa. Tai miten olisi kotimainen komediaklassikko Gabriel, tule takaisin? Ota yhteyttä teatterin toimistoon ja kysy lisää!


Gabriel tulee takaisin lokakuussa

Herrasmieshuijari palaa esitystauolta ja kuiskuttelee kuumia lupauksiaan Kellariteatterissa jälleen 23.10. alkaen. Intiimi teatteritila on omiaan neljän hengen ensemblelle, joka naurattaa ja viihdyttää tässä Mika Waltarin hersyvässä komediassa. Esityksiä on syksyn aikana vain 10, joten varaa paikkasi pian!


Teatterikerhot

Järvenpään teatterin huippusuositut lasten teatterikerhot ovat taas tänäkin vuonna täynnä. On ilahduttavaa, että teatteriharrastus kiehtoo jo pienestä pitäen, ja niin monet löytävät mieluisan harrastuksen teatterin parista. Nuorten ryhmään (16-19-v.) mahtuu vielä mukaan. Ryhmä valmistaa kevääksi 2023 yhdessä esityksen Kellariteatteriin. Kerhossa pääset teatterin keinoin harjoittelemaan yhdessä tekemistä, eläytymistä ja näyttelijäntyön eri osa-alueita.


Teatterin muu toiminta

Oletko aina ollut kiinnostunut teatterista, mutta esiintymisestä ei ole kokemusta ja se jännittääkin vähän? Teatterin toiminnassa on paljon vapaaehtoistehtäviä, joissa pääset teatterin tekemisen makuun esimerkiksi kuiskaajana, järjestäjänä tai rekvisiittavastaavana. Kaikkiin tehtäviin opastetaan. Jos kiinnostuit, liity jäseneksi ja tule mukaan porukkaan! Esimerkiksi Titanicin esityksissä on paljon monia tehtäviä – jäsenenä pääset kurkistamaan kulisseihin ja teatterin taikaan.


Teatterin toimisto

Teatterin toimisto on syyskauden auki laajennetuin aukioloajoin: ma, ti ja pe klo 12-15 ja ke-to klo 15-18. Toimistolta saat ostettua liput ilman palvelumaksua. Toimisto sijaitsee Järvenpää-talon ensimmäisessä kerroksessa kokoussiiven päädyssä. Kulku kahvion läpi käytävän päähän.


Voit varata lippuja puhelimitse tai varauslomakkeen kautta. Toimistolla käy maksuvälineenä käteinen, pankkikortti, ePassi, SmartumPay, Edenred-kortti ja Edenred Pay.

Comments


bottom of page