top of page

Teatterin syksy käynnistyy vauhdilla

Teatterin toimisto on syyskauden auki laajennetuin aukioloajoin: ma, ti ja pe klo 12-15 ja ke-to klo 15-18. Toimistolta saat ostettua liput ilman palvelumaksua. Toimisto sijaitsee Järvenpää-talon ensimmäisessä kerroksessa. Tervetuloa!Suurmusikaali Titanic Sibelius-salissa

Osta lippusi Titanic-musikaaliin elokuun aikana teatterin toimistolta, niin saat alennuskortin Järvenpään Kulmakonditoriaan. Kortilla saat -10% alennuksen ostokerrasta. Rajoitettu erä - toimi siis nopeasti! Yksi alennuskortti/ostokerta.

Lipun osto etukäteen teatterin toimistolta kannattaa, sillä teatteri ei järjestä omaa ovilipunmyyntiä ennen esitystä. Lippuja saa tuntia ennen esitystä Järvenpää-talon Lippupisteestä, joka perii jokaisesta lipusta palvelumaksun.

Syyskuun loppuun asti on mahdollisuus varata edulliseen ennakkohintaan myös ryhmälippuja. Olisiko työyhteisönne tai harrastusporukkanne kiinnostunut viettämään syyskauden avajaiset tai pikkujoulut musikaalin parissa? Myynnissä on myös Show&Dinner -paketteja. Tämän helpommaksi juhlien vietto ei enää voi tulla! Ole yhteydessä teatterin toimistoon ja kysy lisää.

Gabriel tulee takaisin lokakuussa Herrasmieshuijari palaa esitystauolta ja kuiskuttelee kuumia lupauksiaan kellariteatterissa jälleen 23.10. alkaen. Intiimi teatteritila on omiaan neljän hengen ensemblelle, joka naurattaa ja viihdyttää tässä Mika Waltarin hersyvässä komediassa.

Teatterikerhot

Järvenpään teatterin huippusuositut lasten teatterikerhot ovat täyttyneet nopeasti, emmekä valitettavasti voi tarjota paikkoja kaikille halukkaille. Nuorten ryhmään (16-19 v.) mahtuu vielä muutama mukaan. On ilahduttavaa, että teatteriharrastus kiehtoo jo pienestä pitäen ja toivommekin että tulevaisuudessa voimme laajentaa toimintaa ja kaikki pääsevät mukaan harrastamaan.

Teatterin muu toiminta

Oletko aina ollut kiinnostunut teatterista, mutta esiintymisestä ei ole kokemusta ja se jännittääkin vähän? Teatterin toiminnassa on paljon vapaaehtoistehtäviä, joissa pääset teatterin tekemisen makuun esimerkiksi kuiskaajana, järjestäjänä tai rekvisiittavastaavana. Kaikkiin tehtäviin opastetaan. Jos kiinnostuit, liity jäseneksi ja tule mukaan porukkaan!

Comments


bottom of page