top of page

Propellihattu päähän ja kesäteatteriin!


Sunnuntain grillaushetki parvekkeella on insinööri Antero Alapylpyrän viikon kohokohta. Anteron mielessä siintää kuitenkin sitkeä haave omasta tontista ja omakotitalosta, jonka pihamaalla olisi tilaa koko perheelle chillata ja grillata.

Mutta sitten Anteron vakaa maailma mullistuu. Työpaikka katoaa, vaimo jättää ja Antero ajautuu pakon edessä yrittäjäksi. Pian alkaa sellainen bisnespyöritys, ettei propellihattu tahdo päässä pysyä.

Sami Keski-vähälän ja Esa Leskisen hulppean hauska teksti Jatkuvaa kasvua herää eloon Vanhankylänniemen kesäteatterissa 10.6.2023 alkaen. Komedian ohjauksesta vastaa Sirpa Riuttala.

Hanki kesäteatterilippusi ennakkoon etuhintaan 22€ / 18€ (25€ / 22€)


Minimi ryhmäkoko 10h. Lue lisää

Kesäteatterin tarjousliput myynnissä toukokuun loppuun asti teatterin toimistolla.

Teatterin syksy tuo tullessaan ihmiskohtaloita ja ilottelua

Syksyn kauttauksessa nähdään kellariteatterissa Anna Korogeruksen näytelmä 9 hyvää syytä elää, jonka esityskausi jatkuu 17.9. alkaen. Ymmärtäväinen ja kaunis tarina lähiön elämästä ja ihmisistä on valloittanut yleisön sydämet. Esityksen on ohjannut Jukka Keinonen.

Pikkujoulukautena nähdään kellariteatterissa Leevi & the Leavingsin musaan pohjautuva Leevi soikoon!. Esityksessä kuullaan tuttuja biisejä uusina sovituksina lauluvoimaisen teatterin toteuttamana. Esityksen dramaturgia ja ohjaus Outi Pippuri, musiikin sovitus ja johto Tommi Lindell.

Kurkistus kiehtovaan vuoteen 2024

Ensi vuoden helmikuussa kellariteatterissa nähdään Ingmar Bergmanin osin omaelämäkerrallinen sukudraama Fanny & Alexander. Tiivistunnelmaisen teoksen keskiössä on ruotsalainen Ekdahlin teatterisuku, jonka vaiheita kuvataan kasvavan lapsen silmin. Fanny & Alexander on ylistys mielikuvitukselle ja inhimillisen lämmön parantavalle voimalle. Esityksen ohjaa Heini Tola. Liput tulevat myyntiin elokuussa.

Lämpimästi tervetuloa Järvenpään teatteriin!

Comments


bottom of page