Etsi

Loppuvuoden 2022 ohjelmisto

Juhlavuotemme kesäkausi kuluu kissamaisen riehakkaissa tunnelmissa Vanhankylänniemen kesäteatterissa. Tervetuloa mukaan Pekka Töpöhännän värikkääseen maailmaan! Ensimmäinen esityskausi on 11.6. -19.6.2022 ja jälkimmäinen 15.7. -6.8.2022. Kesäteatterin katsomo on katettu, joten esitystä voi tulla katsomaan säällä kuin säällä. Esitys sopii kaiken ikäisille katsojille. Voit välttää jonot ja ostaa liput kätevimmin osoitteesta lippu.fi. Ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä. Tiedustelut kesäaikana teatterin puhelimesta 050 5955905.

Syyskuussa saa ensi-iltansa suurmusikaali Titanic. Sibelius-salissa kuullaan upeaa musiikkia ja lauluja livebändin säestyksellä. Maailman kuuluisimman haaksirikon tarina on täynnä pukuloistoa, tanssia ja traagisia kohtaloita, kun yli 40 esiintyjän ryhmä seilaa kohti unelmiaan! Esityskausi on 17.9 -12.11.2022. Varaa paikkasi syksyn elämykselliseen musikaaliin jo nyt!

Kellariteatterissa jatkaa lokakuussa Gabriel, tule takaisin. Hurmaava ja rehellisen vilpillinen herrasmies murskaa sydämiä minkä ehtii. Ihastuttava ja vihastuttava klassikkokomedia rakkauden kaipuusta on aina ajankohtainen! Esityskausi on 23.10 -19.11.2022. Yleisön pyynnöstä on lauantain esitykset ovat jo klo 15.00.Teatterikerhot

Järvenpään teatteri on jo lähes 20 vuoden ajan järjestänyt ammattitaidolla lasten ja nuorten teatterikerhoja. Syksyllä alkavissa ryhmissä on tilaa maanantain 7-9 v. ja 13-15 v. ryhmissä sekä tiistain Järvenpään teatterin nuorten ryhmässä. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu teatterin nettisivuilla olevalla lomakkeella.

Kiinnostuitko teatterin toiminnasta?

Teatterimme toiminnan perustana on aktiivinen jäsenistö, jonka työpanos näkyy paitsi näyttämöllä, myös taustatyössä. Esitys ei valmistu ilman ompelijoita, nikkareita, kuiskaajia, lipunmyyjiä, järjestäjiä tai jokapaikanhöyliä. Teatterissa mikään työ ei ole merkityksetön! Täytä jäsenhakemus tai ole yhteydessä teatterin toimistoon, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan. Kaikenlaista osaamista tarvitaan yhteisössämme!