top of page

Järvenpään teatteri 50 vuotta: aplodien paikka!

Arvoisa yleisö!

Juhlavuoden ohjelmistomme on mahtavan monipuolinen!

Järvenpään teatterin nuoret esittävät Saara Turusen tuoreen draaman BROKEN HEART STORY Kellariteatterissa huhtikuussa. Esityksen ohjaa Riikka Kasper.

​​

Kesäteatterissa Vanhankylänniemessä Gösta Knutssonin Pekka Töpöhäntä kissakavereineen valtaa lavan riemastuttavassa koko perheen näytelmässä, jonka ohjaa Samuli Reunanen.


Gabriel tulee takaisin! Mika Waltarin klassikkokomedian esityskausi Kellariteatterissa jatkuu lokakuussa. Erinomaisen vastaanoton saaneen esityksen on ohjannut Katriina Honkanen.

​​

Juhlavuosi huipentuu Titanic-musikaaliin, jota esitetään Järvenpää-talon Sibelius-salissa. Legendaarisen laivan ja sen matkustajien tosipohjainen tarina on vertaansa vailla oleva kuvaus unelmista, rohkeudesta, pelosta ja sankaruudesta. Musikaalin ohjaa Heikki Paavilainen, kapellimestarina toimii Jussi Hongisto ja koreografina on Jere Jääskeläinen.

Esitysten ajankohdat löytyvät Esityskalenterista.

Teatterin päiväläisten Sattumia-lukuhetkiä on luvassa Järvenpään kirjastossa. Lukuhetket ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso lisää sivulta Päiväläiset.

Teatterimme toiminnan perustana on aktiivinen jäsenistö, jonka työpanos näkyy paitsi näyttämöllä, myös taustatyössä. Esitys ei valmistu ilman ompelijoita, nikkareita, kuiskaajia, lipunmyyjiä, järjestäjiä tai jokapaikanhöyliä. Teatterissa mikään työ ei ole merkityksetön! Täytä jäsenhakemus tai ole yhteydessä teatterin toimistoon, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan.

Comments


bottom of page