top of page

9 hyvää syytä elää palaa ohjelmistoon


”Koira kuuluu sille, joka sitä eniten tarvitsee”


Anna Krogeruksen kirjoittaman näytelmän 9 hyvää syytä elää päähenkilö on yhteiskunnan reunamille ajautunut ja elämänhalun kadottanut Klara Harmaa, joka saa haasteellisen tehtävän. Hänen tulee kirjoittaa itselleen lista yhdeksästä hyvästä syystä elää. Tehtävä ei ole helppo, mutta kanssaihmisten (ja yhden hurmaavan koiran) tuella Klaran harmaa maailma alkaa pikkuhiljaa saada uusia kirkkaampia sävyjä.
Esityksen on ohjannut järvenpääläinen teatteriohjaaja Jukka Keinonen. Pääasiassa ammattiteattereissa ohjaavan Keinosen tuorein työ, suurmusikaali Evita, saa syyskuussa ensi-iltansa Jyväskylän kaupunginteatterissa. Keinonen iloitsee 9 hyvää syytä elää toisen kauden lämmittelyharjoituksissa:

"Näytelmän hahmot – niin ihmiset kuin eläimet – valloittivat yleisön sydämet keväällä ilta toisensa jälkeen. On ilo palata heidän seuraansa ja nähdä, kuinka yhteiskunnan yksinäisistä sivuhenkilöistä tulee oman elämänsä päähenkilöitä. Tämä tarina viihdyttää, liikuttaa ja antaa toivoa."


Tiivis esityskausi

Syksyn esitykset ovat aikavälillä 17.9. -15.10.2023. Esitykseen saa lippuja Järvenpään teatterin toimistolta. Voit tehdä lippuvarauksen nettisivujen lomakkeen kautta täältä. Toimisto on avoinna ma, ti ja pe klo 12–15 ja ke-to klo 15–18. Lippuja voi ostaa myös Lippupisteestä, jolloin lippuihin lisätään palvelumaksu.

Tule porukalla teatteriin ja hyödynnä ryhmätarjous!

Syyskuun loppuun mennessä varatut ryhmäliput 9 hyvää syytä elää -esitykseen saa nyt edullisemmin.

Peruslipun hinta on 25€ ja alennusryhmien (työtön, opiskelija, varusmies tai eläkeläinen) liput 22€.

• Maksa 9, ota 10

• Maksa 18, ota 20

Yli 30 henkilön ryhmille normaalihintaiset liput 22€ ja alennusryhmien liput 18€. Kaikissa ryhmissä varauksen yhteyshenkilö maksutta mukaan esitykseen. Ryhmämyynnit suoraan teatterin toimiston kautta. Lue lisää täältä.

Opiskelijakortilla saman päivän liput edullisesti!

Järvenpään teatteri kannustaa opiskelijoita teatteriin tarjoamalla saman päivän 9 hyvää syytä elää -esitykseen liput 12 €/kpl. Lipun voi ostaa tuntia ennen ovilipunmyynnistä voimassa olevaa opiskelijakorttia näyttämällä. Lippuja ei voi varata etukäteen ja tarjous on voimassa vain, mikäli esityksessä on tilaa. Ilmoitamme loppuun varatuista esityksistä somekanavillamme. Katso esityspäivät täältä.


Järvenpään teatteri on Kaikukortti -kohde. Lippu tulee lunastaa etukäteen teatterin toimistolta.


Lämpimästi tervetuloa Järvenpään teatteriin!


Valokuvat Kimmo Virtanen


Comments


bottom of page